Pieczone jabłka robiłam pierwszy raz. Nie spodziewałam się że są takie pyszne!Super pomysł na zdrowy deser.
Składniki
- 2 duże jabłka
- 2 łyżki miodu
- cynamon do posypania
Przygotowanie
Jabłka umyłam, wydrążyłam z nich gniazda nasienne, włożyłam do kokilek i do piekarnika nagrzanego do 170 st. piekłam około 25 minut, aż popękała skórka. Gorące polałam miodem i posypałam cynamonem.
Opracowała Edyta
dokładnie, zdrowy deser i jaki aromatyczny!
OdpowiedzUsuńPyszny deser ;)
OdpowiedzUsuńJa do środka lubię dodać jeszcze trochę bakali. Niby prosty deser, a jaki smaczny.
OdpowiedzUsuńSmacznie ;)
OdpowiedzUsuńMmm...rozmarzyłam się :) mimo pory zjadłabym takie jabłuszko :)
OdpowiedzUsuńPychotka! :)
OdpowiedzUsuńTaki deser musi być obłędny! *.*
Aż ślinka leci, obłędnie smaczny deser ;)
OdpowiedzUsuńNa te mrozy deser w sam raz ;)
OdpowiedzUsuń