Moja ulubiona ostatnio owsianka, zajadam się nią codziennie. Jest po prostu pyszna. Zamiast jagód goji można dodać starte jabłko lub melon. Inspiracja
Składniki
- 40 g płatków owsianych górskich
- 250 ml mleka
- 20 g jagód goji
- 10 g migdałów
- 5 g płatków lnianych śniadaniowych
- 5 g pestek dyni
- cynamon
Wykonanie
Płatki owsiane zagotowałam w mleku. Następnie do ugotowanych płatków wsypałam resztę składników i całość posypałam cynamonem.
Nie dziwię się, że często jesz tą owsianke. Patrząc na składniki - nie może być inaczej!
OdpowiedzUsuńDzięki za dodanie przepisu:)
Musi być doskonała. :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam owsiankę, dzisiaj też jadłam ją na śniadanie :) Pyszna u Ciebie!
OdpowiedzUsuńwszystkie dodatki w tej owsiance czynią ja po prostu pyszną!
OdpowiedzUsuńTeż dziś jadłam na śniadanie owsiankę :) Twoja wygląda smakowicie dzięki tym dodatkom :)
OdpowiedzUsuń