środa, 7 stycznia 2015

Od kuchni..Owsianka z jagodami goji

Moja ulubiona ostatnio owsianka, zajadam się nią codziennie. Jest po prostu pyszna. Zamiast jagód goji można dodać starte jabłko lub melon. Inspiracja



Składniki
  • 40 g płatków owsianych górskich
  • 250 ml mleka
  • 20 g jagód goji
  • 10 g migdałów
  • 5 g płatków lnianych śniadaniowych
  • 5 g pestek dyni
  • cynamon

Wykonanie

Płatki owsiane zagotowałam w mleku. Następnie do ugotowanych płatków wsypałam resztę składników i całość posypałam cynamonem.

Opracowała Edyta


Styczniowe Owsianki

5 komentarzy:

  1. Nie dziwię się, że często jesz tą owsianke. Patrząc na składniki - nie może być inaczej!
    Dzięki za dodanie przepisu:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam owsiankę, dzisiaj też jadłam ją na śniadanie :) Pyszna u Ciebie!

    OdpowiedzUsuń
  3. wszystkie dodatki w tej owsiance czynią ja po prostu pyszną!

    OdpowiedzUsuń
  4. Też dziś jadłam na śniadanie owsiankę :) Twoja wygląda smakowicie dzięki tym dodatkom :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny na moim blogu.
Będzie mi bardzo miło jeżeli zostawisz komentarz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...