sobota, 22 listopada 2014

Od kuchni..Pieczone jabłka z miodem i cynamonem

Pieczone jabłka robiłam pierwszy raz. Nie spodziewałam się że są takie pyszne!Super pomysł na zdrowy deser.


Składniki
  • 2 duże jabłka
  • 2 łyżki miodu
  • cynamon do posypania
  •  
Przygotowanie

Jabłka umyłam, wydrążyłam z nich gniazda nasienne, włożyłam do kokilek i do piekarnika nagrzanego do 170 st. piekłam około 25 minut, aż popękała skórka. Gorące polałam miodem i posypałam cynamonem.


Opracowała Edyta 


Wasze pomysły na osłodę jesiennych wieczorów
Eko Ciasta i Eko Desery

8 komentarzy:

Dziękuję za odwiedziny na moim blogu.
Będzie mi bardzo miło jeżeli zostawisz komentarz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...